Elemente esentiale in seo

Toata lumea iubeste o pozitie buna nu? Iata mai multe sfaturi rapide pentru optimizarea motorului de cautare, pe care oricine le poate aplica. Cei mai multi oameni cu cunostinte design web si cunostinte SEO iar incepatorii ar trebui sa fie in masura sa ia aceste decizii fara nici o problema. 

1. Daca absolut TREBUIE sa utilizati in meniurile drop-down script-uri Java, harti imagine sau link-uri de imagine, asigurati-va ca ati pus link-uri text undeva pe pagina pentru ca robotii sa le urmeze. Textul este intotdeauna preferat.

Ghid de bune practici in seo

1. Aveti un nou articol pe site pe care vrei sa-l faci cunoscut motorului de cautare? Asigurati-va ca trimiteti sitemap-ul dvs. prin Instrumentele Google pentru webmasteri. 

2. Daca continutul site-ului dvs. nu se schimba adesea, site-ul dvs. are nevoie de un blog, deoarece crawlerele cauta texte proaspete. Blogul ar trebui alimentat cel putin o data pe luna (dar saptamanal este probabil cel mai bine) cu continut bun, proaspat pentru a alimenta acele crawlere de continut.

Cum facem in mod eficient seo?

In continuare va prezentam mai multe sfaturi pentru a avea o campanie de seo eficienta.

Regula de nofollow pentru orice link afiliat sau platit. Tineti minte ca toate linkurile platite ar trebui sa aiba nofollow. Aceasta regula se aplica si pentru linkuri afiliate.

Folositi url-uri favorabile pentru seo. url-urile ar trebui sa poata sa fie citite si intelese usor si sa urmeze o structura logica. Ulr-urile scurte care includ cuvintele cheie targetate si separate prin hyphens, care sunt considerate cele mai bune pentru seo.

Sfaturi si bune practici de seo

Sunteti in cautarea unei colectii de sfaturi utile pentru seo pe care le puteti implementa usor si care sa va ajute la cresterea raningului pentru site-ul vostru. Am facut o lista cu mai multe sfaturi si bune practici de optimizare pentru motoarele de cautaresi le-am impartit pe categorii logie astfel incat sa poata acoperi aspecte variate incepand de la factorii on page si pana la experienta de navigare pe pagina utilizatorului, constructia de linkuri si multe altele.

Sfaturi pentru seo si optimizare site-uri

Este important de retinut ca optimizarea se va face pentru fiecare pagina sau articol pe care il publicati pe site. Adica puteti urma retete care va spun ce sa faceti pentru fiecare articol, serviciu sau produs de pe site.

Cand va ganditi la optimizarea site-ului sau la optimizarea seo completa a intregului site, baza e pe fiecare articol de pe website-ul tau. Adica optimizarea in general a site-ului vine abia ulterior si nu sunt prea multe lucruri de facut.

Cum optimizam continutul

Cand vine vorbe de imagini sunt importante trei lucruri: relevanta pozei pentru expresia cheie, optimizarea din punct de vedere al dimensiunii sa nu fie foarte mare adica pe undeva la maxim 100 kb, sa adaugati si alt text, numit si text alternativ care sa contina cuvantul cheie cel putin pe una dintre poe daca aveti mai multe.

Sfaturi pentru optimizarea site-urilor

Practic odata ce ati decis sa targetati un cuvant cheie sau o expresie ele trebuie sa apara in titlul articolului. Este foarte important sa fie relevant si clar.

Pentru optimizarea linkurilor noi preferam ca dupa ce am targetat un cuvant cheie, dincolo de denumirea site-ului linkul trebuie sa fie exact cuvantul cheie. Este pretenos si pentru google si pentru useri.

Sfaturi de optimizare seo

Optimizarea seo este un domeniu provocator. In romana asta inseamna sa optimizati site-ul pentru motoarele de cautare. Fie ca ne place sa nu cand vorbim de motoare de cautare cel putin in Romania facem referire mai ales la Google. In acest articol veti gasi o lista cu cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru a va optimiza site-ul. Prescurtarea seo vine din limba engleza de la Search Engine Optimization.

Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654