Sfaturi de optimizare seo

Optimizarea seo este un domeniu provocator. In romana asta inseamna sa optimizati site-ul pentru motoarele de cautare. Fie ca ne place sa nu cand vorbim de motoare de cautare cel putin in Romania facem referire mai ales la Google. In acest articol veti gasi o lista cu cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru a va optimiza site-ul. Prescurtarea seo vine din limba engleza de la Search Engine Optimization.

 

Daca dati o cautare pe google dupa optimizare seo sau optimizare site veti gasi o multime de companii care va pot oferi servicii seo. Noi am scris acest articol pentru orice persoana care cauta pe google: optimizare seo sa inteleaga intr-un limbaj accesibil ce implica aceasta optimizare, c inseamna acest lucru concret.

Fie ca vreti sa facetisi voi seo, fie ca vreti sa externalizati in totalitate sau in parte din aceasta activitate, e bine sa stiti ce presupune aceasta activitate de seo.

In primul rand este important sa planificati bine cuvintele cheie. Din punctul nostru de vedere aici este pasul zero pe care ar trebui sa il faceti. Motivul e cat se poate de simplu: de la inceputtrebuie sa stiti exact ce anume vreti sa obtineti si pe ce expresii vreti sa va clasati foarte bine pe Google. Degeaba va indexati bine daca oamenii nu cauta expresiile respective.

Actionati inteligent din start si optimizati pentru ceea ce va intereseaza. Ideea de baza este simpla, stabiliti pe ce expresii vreti sa faceti seo si verificati in Keyword planner ce volum de interogari aveti pe expresia sau expresiile respective.

Depinde pe ce platforma aveti websiteul dar noi vom discuta despre wordpress acum. Pentru wordpress se instaleaza un plugin gratuit de seo si acesta va spune exact ce faceti si ce nu faceti bine. Este foarte usor de folosit si gasiti chiar si studii de caz in care vi se explica exact cum se foloseste. Atata vreme cat il utilizati inteligent cel putin pentru baza seo a fiecarui articol de pe site este de ajuns.

 


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654