Sfaturi pentru optimizarea site-urilor

Practic odata ce ati decis sa targetati un cuvant cheie sau o expresie ele trebuie sa apara in titlul articolului. Este foarte important sa fie relevant si clar.

Pentru optimizarea linkurilor noi preferam ca dupa ce am targetat un cuvant cheie, dincolo de denumirea site-ului linkul trebuie sa fie exact cuvantul cheie. Este pretenos si pentru google si pentru useri.

 

Optimizai metadescrierile de pe site. In momentul in care publicati un articol trebuie sa ii adaugati si metadescrieri. Acestea sunt un fel de rezumate citite de google. Practic cu ajutorul titlurilor, linkurilor si metadescrierilor google intelege despre ce e vorba. De obicei dar nu de fiecare data o astfel de metadescriere apare pe google. Si aceasta metadescriere ar trebui sa contina expresiile cheie, sa fie relevante pentru expresiile pe care le vizati si de asemenea sa fie atractive si relevante pentru utilizatorii cale le vad pe google. Pentru aceste metadescrieri aveti o rubrica speciala in pluginurile de seo.

Exista mai multe teorii in ceea ce priveste frecventa cu care trebuie sa apara cuvantul cheie in articole. La aceasta problema nu exista un raspuns 100% adevarat. Evident trebuie sa apara de cateva ori, de minim 3-5 ori, totusi cat de mult va intindeti cu inserarea expresiei cheie in articol tine de fapt de bunul simt. Cand simtiti ca exagerati este bine sa va opriti pentru ca si google va trage tot aceeasi concluzie. Deci introduceti cuvantul cheie in primul paragraf si apoi in text. Ideea e ca ar trebui ca frecventa cuvantului cheie sa fie cat mai naturala odata ce scrieti despre un anumit lucru.

Atunci cand publicati un articol voi puteti alege ce inseamna titlu si subtitlu. Gaditi-va la toate aceste tiltluri si subtitluri ca si cand ar fi un fel de cuprins de carte. Aceste titluri ajuta motorul de cautare sa inteleaga ce structura are articolul vostru. Evident ca aceste articole il vor ajuta pe utilizator sa faca o organizare a continutului.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654